Popular Post

Sugeng Rawuh ---> Welcome ---> Ahlan wa Sahlan ---> Selamat Datang di Ngroto,Gubug,Grobogan

Tuesday, February 12, 2008

MoEmet

Sore-sore nunggu udan ora terang-terang sinambi nonton kahanan,,,ruwet,mumet,njlimet klemat-klemet ngrasakke weteng sing cempruwet,,,

Mo cari Converting Video ga ketemu,,,download ora dadi,,truzz piye jal???

iseng-iseng buka komputer,eee malah ketemu gambar sik marai ngiler,mata manjer nganti slawer ngrasakke sirah buyer,,,,

Menungso-menungso,,,di paringi ngelih ajrih,di paringi luwih ndruwih,,,

Jam segini masih didepan komputer,mo ngapain ya?

Dunia emang kadang rada aneh,,,,yang disawah minta dirumah,,,yang dirumah bosen terus-terusan mlumah,,,yang mlumah ikutan bosen siang malem cuman iso mamah ( makan )!!!! Trus kapan iso simah??/

He,,he,,Sori gih,bwat siapa aja yang baca ini tulisan,mungkin emang gila ni orang.Tapi,biar gila asal ora nggilani tetep enjoy aja,lageee,,,

Sampun rumiyen anggenipun nglantur,menawi wonten umur mangkih dipun ulur,,,,

0 comments:

Iris : GGD

And i don't want the world to see me, 'cause i don't think that they'd understand, when everything's made to be broken, i just want you to know who i am,,,

My Project

Recent Post